KBÜ’de "Havacılık Sektöründe AR-GE ve Üniversite-Sanayi İş Birliği" Konferansı Düzenlendi

Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenen "Havacılık Sektöründe AR-GE ve Üniversite Sanayi İş Birliği” konferansına Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Sun, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan Tekin, Karabük Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Samet Nohutçu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 


Program öncesi konuşan TUSAŞ AR-GE ve Teknoloji Direktörlüğü Üniversite İlişkileri Müdürü Dr. Süleyman Demir , “Bugün böyle yoğun bir kalabalığı görerek sizlere LİFT-UP'ları anlatmak, LİFT-UP konusunda üniversite sanayi işbirliği konusunda bilgilendirmek ve TUSAŞ'la Karabük Üniversitemizin ne yapacağını, nasıl işbirliği kuracağını anlatmak için buradayım. Bugün yoğun bir paylaşım yapacağız” dedi.



Konuşmaların ardından Karabük Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan Tekin tarafından TUSAŞ AR-GE ve Teknoloji Direktörlüğü Üniversite İlişkileri Müdürü Dr. Süleyman Demir’e teşekkür belgesi verildi. Konferansa kaydolan ve çekiliş anında salonda bulunan üç öğrencimize TUSAŞ tarafından üç adet maket hediye edildi.